Viss Községi Könyvtár

Minden ami Könyvtár, minden ami Viss Községi Könyvtár
MENÜ

kep_307.jpg

 

A Halloween megünneplése a Vissi Községi Könyvtárban már hagyomány. Október elején ellepik a könyvtárat a szellemek, pókok, pókhálók. A lámpákról denevérek lógnak, a számítógép teremben vérben forgó szemű boszorkány, csontváz, fekete macska várja a könyvtárlátogatókat. Az ajtó előtt madárijesztő köszönti az ideérkezőket. A halloweennek különleges, rejtelmes hangulata van, éppen ezért minden évben megünnepeljük, az épületet a hangulatnak megfelelő ruhába öltöztetjük. Október 31-én táncos, zenés halloween bált rendezünk, kézműves foglalkozást tartunk.

Látogass meg minket Halloween ünnepén,

nem fogod megbánni!!!!!!!!!

 

Halloween hétvége

2010. október 29-30-31.

 

A Halloween  jegyében múlt el október utolsó hétvégéje a Vissi Községi Könyvtárban.

Pénteken kézműves foglalkozást tartottunk, ahol a csöppségekkel Halloween mintás hűtő mágnest festettünk, a nagyokkal pedig elkezdtük a tökpárnánk készítését.

 

kep_125.jpg

 

A szombat délután az Alkonyat filmek köré épült, illetve újból kézműveskedtünk. A kicsikkel lámpást készítettünk, a nagyokkal befejeztük a tökpárnánkat.

Csak megjegyzésként írnám, hogy nem kis megdöbbenésemre, a nagyobb gyerekek szinte mindegyike készített párnát, pedig varrni kellett. Sőt! A fiúk kifejezetten nagy számban vettek részt az öltögetésben.

 

kep_155.jpg

 

Vasárnap megtartottuk a mi Halloween ünnepségünket, ahol elsősorban a csöppségek rémséges jelmezekben voltak. Mivel sajnos nem áll rendelkezésünkre olyan épület, ahol a kisebb zenés összejöveteleinket tarthatnánk, ezért a Halloween bálunkat a könyvtárban tartottuk.

 

Mindenképp szeretném megjegyezni, hogy szomorú, hogy a fiataloknak nincs lehetőségük szórakozásra, és nekem, mint könyvtárosnak kell lehetőséget és helyet biztosítanom számukra, legalább évente egy-két alkalommal. Szomorú, de ennél többet sajnos én sem tehetek.

 

kep_191.jpg

 

Szerintem a Halloween hétvégénk nagyon jól sikerült!!!!!

 

(A további képek a Galériában, illetve mégtöbb és eredeti méretű képek a könyvtárban tekinthetők meg.)

 

kep_108.jpg

 

Hírek

 • Farsang, origami virág készítés
  2014-05-18 19:48:27

  A 2014. farsang, és 2014. május 16-17-18 napján origami virág készítéséről készült képek megtekinthetők a galériában, illetve a könyvtárban!

 • NYITVA TARTÁS!!!!!!!!
  2014-05-17 19:36:32

  2014. május 23-án, 24-én és 25-én a Községi Könyvtár a Községi Önkormányzat aljegyzőjének kérésére, a választások miatt ZÁRVA TART!!!! Köszönöm a megértést!

  A Könyvtárvezető

 • Kézműves foglalkozás képekben
  2010-10-18 14:53:18

  Az utóbbi időben "elkövetett" kézműves foglalkozások képei megtekinthetők a galériában. A tárhely szűke miatt a képeket kicsinyítettem, de az eredeti méretű képek megtekinthetők a Községi Könyvtárban.

   


Asztali nézet