Viss Községi Könyvtár

Minden ami Könyvtár, minden ami Viss Községi Könyvtár
MENÜ

Könyvajánló

 

A Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás anyagi támogatásának köszönhetően az utóbbi több mint öt évben a Vissi Könyvtár könyvállománya szinte teljesen lecserélődött.

Sajnos egyre kevesebben olvasunk, ennek ellenére a kikölcsönzött könyvek száma nem csökken. Ez azért lehetséges, mert bár kevesen olvasunk, de az olvasóim fanatikus olvasók.

A hűséges olvasóim véleményét mindig kikérem egy-egy könyv rendelés előtt, ezért ők újból betérnek majd a könyvtárba, hisz alig várják, hogy megérkezzen az általuk kért olvasmány.

S persze lelkesen számolnak be az olvasott kötettel kapcsolatos élményeikről.

 

Ha nem lennék Könyvtárvezető, akkor sem könyvesboltokban, hanem könyvtárban keresném a számomra megfelelő olvasmányt, mivel manapság sajnos egy igazán jó könyv megfizethetetlen. A könyvtárba csupán be kell iratkozni, otthonos, meleg, a társasági is jó, s kedvemre válogathatok sok-sok féle könyv közül.

 

Mivel - mint az előzőekben írtam - a könyvállományunk teljesen megújult, így bátrabban ajánlhatom a kedves olvasók számára: használják, sőt használják ki a vissi könyvtár adta lehetőségeket!

 

Íme egy kis ajánló:

 

Cassandra Clare: Az angyal - Pokoli szerkezetek 1.

A mágia veszélyes, de a szerelem még veszélyesebb . Amikor a tizenhat éves Tessa Gray Viktória királynő uralkodása idején megérkezik Angliába, valami rettenetes vár rá a londoni Alvilágban, ahol vámpírok, boszorkánymesterek és más természetfeletti lények járják az utcákat a gázlámpák alatt. Teslának nincsenek barátai, és egyetlen pillanatra sem érezheti magát biztonságban, ezért menedéket kér az Árnyvadászoktól, akiknek egyetlen célja, hogy megszabadítsák a világot a démonoktól. Ahogy egyre mélyebben merül a világukba, a lány azt veszi észre, hogy egyszerre varázsolja el két legjobb barát, és nem sokára rá kell döbbennie, hogy a szerelem a legveszélyesebb varázslat mind közül.
A szerző Végzet ereklyéi sorozatának első három kötete is megtalálható könyvtárunkban, a könyv izgalmas, ha elolvastad az első könyvet alig várod, hogy a következő kötetet a kezedbe vehesd!

 

Hírek

 • Farsang, origami virág készítés
  2014-05-18 19:48:27

  A 2014. farsang, és 2014. május 16-17-18 napján origami virág készítéséről készült képek megtekinthetők a galériában, illetve a könyvtárban!

 • NYITVA TARTÁS!!!!!!!!
  2014-05-17 19:36:32

  2014. május 23-án, 24-én és 25-én a Községi Könyvtár a Községi Önkormányzat aljegyzőjének kérésére, a választások miatt ZÁRVA TART!!!! Köszönöm a megértést!

  A Könyvtárvezető

 • Kézműves foglalkozás képekben
  2010-10-18 14:53:18

  Az utóbbi időben "elkövetett" kézműves foglalkozások képei megtekinthetők a galériában. A tárhely szűke miatt a képeket kicsinyítettem, de az eredeti méretű képek megtekinthetők a Községi Könyvtárban.

   


Asztali nézet