Viss Községi Könyvtár

Minden ami Könyvtár, minden ami Viss Községi Könyvtár
MENÜ

Óvodások a Könyvtárban

 

kep_117.jpg

 

A könyvtárba látogató kis és nagyközönség létszámát bizony nem egyszerű növelni. Szerencsém van, hisz a helyi óvodával és az Óvónőkkel, Dajkákkal nagyon jó a kapcsolatom. Éppen ezért nem volt nehéz rábeszélnem Őket, hogy évente legalább négy-öt alkalommal látogassanak el hozzánk a kisóvodásokkal a könyvtárba. Nekik is jó, hisz új élményekkel gazdagodhatnak, s nekem is hisz óvodás korban lehet leginkább megértetni a gyerekekkel, hogyan kell használni a könyveket, s hogy egyáltalán használják a könyveket, mert az semmivel sem pótolható.

 

kep_115.jpg

 

Ennek az együttműködésnek köszönhetően látogattak el a Könyvtárba az óvodások. A foglalkozás a közelgő Halloween-re épült. A gyerekek lelkesen ragasztgattak, s miután végeztek birtokukba vették a könyveket. Szó szerint bele vetették magukat a könyvek világába, s én roppant mód élveztem, hogy darabjaira szedik a könyvtáramat.

 

kep_119.jpg

 

Az a tapasztalatom, hogy az óvodás korban ide látogató gyerekek sokkal jobban vigyáznak a könyvekre, nagyobb szeretettel forgatják a kezükbe kerülő olvasmányt. És imádnak kölcsönözni!!! Én meg, Őket imádom…

 

kep_120.jpg

 

A nagy sikerre való tekintettel hamarosan újra találkozunk, akkor már a karácsony jegyében.

 

kep_111.jpg

 

Köszönet az Óvónőknek, s a Dajkáknak!

 

kep_112.jpg

 

kep_113.jpg

 

(A foglalkozásról készült képek eredeti méretben megtekinthetők a Községi Könyvtárban.)

 

 

Hírek

 • Farsang, origami virág készítés
  2014-05-18 19:48:27

  A 2014. farsang, és 2014. május 16-17-18 napján origami virág készítéséről készült képek megtekinthetők a galériában, illetve a könyvtárban!

 • NYITVA TARTÁS!!!!!!!!
  2014-05-17 19:36:32

  2014. május 23-án, 24-én és 25-én a Községi Könyvtár a Községi Önkormányzat aljegyzőjének kérésére, a választások miatt ZÁRVA TART!!!! Köszönöm a megértést!

  A Könyvtárvezető

 • Kézműves foglalkozás képekben
  2010-10-18 14:53:18

  Az utóbbi időben "elkövetett" kézműves foglalkozások képei megtekinthetők a galériában. A tárhely szűke miatt a képeket kicsinyítettem, de az eredeti méretű képek megtekinthetők a Községi Könyvtárban.

   


Asztali nézet